sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Lutuista, mutta...

Johan tästä soppa syntyy. Viikonloppuvieraani lämpimät silmät lähtivät juuri kohti päivän velvoitteita. Tämmöinen pieni suhteenpoikanen, jonka ympärillä liehuu punalippuja enemmän kuin oppikirjojen mukaan pitäisi. Alkaen vaikkapa siitä, että lämpimien silmien eksällä on sama etunimi kuin minulla. Suhteelta tämä tosiaan jo tuntuu, vaikka vasta alkuaskelia taaperretaan. Mutta mutta...

On ihanaa, kun joku katsoo silmiin ihastuneena. Suukottaa hellästi, pitää lähellä. Itse asiassa ne hellät pusut ovat pökerryttävän ihania. Tehtiin yhdessä ruokaa, kuunneltiin paljon kaikenlaista musiikkia. Juteltiin ensimmäisen erovuoden tunnelmista. Hänellä se kun on vasta aluillaan (ISO punainen lippu). No kasvattava laastarikin kelpaisi minulle. Mutta...

Kiltti ja hellä, eli täyttää muutamia ykköstason vaatimuksia. Jalat maassa, huolimatta tuulisesta tilanteestaan. Hyväsydäminen, kunnollinen mies, joka hänkin rakastaa merta ja merenrantaa. Jonka pehmeät suukot siis saavat pään pyörälle. Mainitsinko jo?

Ja sitten kuitenkin... No taustat ovat taas erilaiset, mutta johan olen oppinut, ettei miehen tarvitse olla kovin koulutettu ollakseen ihana. Mutta tämä aikuisempi läheisyys... Olen vähän hämmentynyt. Meillä tuntuu olevan vähän (paljon) eroa siinä miten siihen suhtaudumme. Mitenhän tässä mahtaa käydä? Liian aikaista sanoa vielä, mutta kysymys on ilmassa.




6 kommenttia:

  1. Nauti, ystävä, jokaisesta hetkestä, nauti niin, että sielussa asti tuntuu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikesta nautin, minkä irti saan! Toinen vain hoksaa välillä olevansa hämmentyneempi kuin kuvittelikaan (ei mitenkään yllättävää) uuden suhteen kanssa. Pitäisi malttaa antaa sille hämmennykselle tilaa.

      Poista
  2. Ihanaa...nauti todellakin! Tunnistan samoja ajatuksia omasta suhteestani. Meilläkin kovin erilaiset taustat, mutta yllättävän samanlaiset arvot ja ajatukset voi silti kummuta niin eri lähtökohdista! Aina, kun olen ajatellut, että mitä tästä oikein tulee vai tuleeko mitään, niin seuraavassa hetkessä mies on yllättänyt viisailla sanoillaan. Pitäisi vaan oppia nauttimaan siitä nykyhetkestä...itselläni paha tapa katsoa kauas tulevaisuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tämä tarina on niin alkutekijöissä vielä, ettei tulevasta henno ennustaa yhtään mitään. En halua ajatella tulevaisuutta yhtään, edetä vain varovasti hetki kerrallaan. Palloja on niin paljon ilmassa, että tähän juttuun ei ole vielä aikaa ankkuroitua. Eikä sekään ole vielä selvillä, kuinka toimiva match tämä kaiken kaikkiaan edes voi olla. On löydetty toimivia palasia ja sitten niitä haasteellisempiakin jo. Nykyhetkessä eläminen on ainoa tapa pitää jokin järki tässä touhussa.

      Poista
  3. Nykyhetki on hyvä valinta! Siihen minäkin pyrin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ne elämänviisasteluoppaatkin aina kai jankuttavat :)

      Nykyhetkeni kertoo, että sydänviestejä tulee viikonlopun jälkeen vähemmän kuin viikko sitten...

      Poista