sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Uuvuttavaa ja silti tämä jatkuu aina vain

Tinder sun muut ovat olleet taas vähän aikaa kiinni, kun taas väsyin siihen hyörinään. Viime viikkoon mahtui silti parit treffit, joita oli pohjustettu jo ennen uusinta vetäytymistä. Enimmäkseen nämäkin tapaukset menivät harakoille, tai sitten muuten vain hyllylle hetkeksi. Yhdestä on ehkä tulossa jatkotreffit, jos tyypillä vielä riittää intoa isäviikon jälkeen. Itse ihmettelen edelleen, mitä oikeastaan olen etsimässä ja millä kriteereillä. Olisi helpompaa, jos sen tietäisi.

Koska sinkkuelämä on häilyvää ja nopeatempoista, ei tarvittu kuin yksi aurinkoinen hymyviesti Tinderiin joltain jo uinahtaneeksi luullulta matchilta, niin profiili on sitten taas aktivoitu. Mutta kieltämättä tuntui hetken rauhoittavalta, kun tuota liekkiä ei tarvinnut jatkuvasti olla kyttäämässä. Sisäinen rauha oli lähempänä.

Samalla olen jatkanut viestittelyä yhden friend-zone -alueelle tukevasti parkkeeratun kaverin kanssa, jonka kiistattomiin etuihin kuuluu, että hänen juttunsa saavat minut nauramaan. Mutta kategoria ei muutu, sen verran on tangenteissa eroa. Vähän kyllä mietin pitääkö kaveria muistuttaa statuksestaan uudestaan tämän vilkkaan naputtelun keskellä. En kai vain vedätä sitä miespoloa? Kaverifiilikset kerroin kyllä selkeästi aikaisemmin.

Tajusin tässä, että minullahan on nyt rapsakat reilu pari kuukautta kokemusta nettitreffailusta ja muusta puljaamisesta, mikä siihen liittyy. Profiilit ovat olleet vuoroin nukkumassa ja vuoroin aktiivisina ihan jaksamiseni mukaan, mutta jotain kalastelun tapaista tässä on nyt harrastettu melkein koko syksy.

Ainakin sen olen oppinut, että ekoista treffeistä en pidä. Eikö voitaisi suoraan siirtyä niihin toisiin, jotka menevät jo minun puoleltani rennommin, kun tiedän jo mikä tyyppi siellä odottaa? Ekat olen yleensä aika varautunut, katselen ja ihmettelen kaveria, totun hänen ilmaisutapoihinsa ja ahdistun jo valmiiksi siitä pakollisesta jatkokysymyksestä, johon on minusta mahdoton vastata muiden kuin ei-missään-nimessä -tapausten osalta. Semiookoot ja ookoot pitäisi tutkia tarkemmin, jotta osaisin sanoa varmasti, onko tuosta mihinkään. En oikeastaan innostu kavereista, ennen kuin olen tutustunut heihin. Miehet taas tuntuvat olevan liekeissä ennen tapaamista ja juuri sen jälkeen, mutta jatko, jolloin itse alan vasta varsinaisesti lämmetä, on sitten toinen juttu.

Tässä puulaakissa pitäisi varmaan heittäytyä heti alkuunsa täysillä mukaan. Se nyt ei vain tällä historialla oikein luonnistu.

Livenä, ilman netin avustusta tapahtuneet kohtaamiset ovat ihan erilaisia alkuja. Katseita, lähestymisiä, juttelua ennen kuin itsekään tajuaa, että tässä liikutellaan jotain potentiaalista energiaa edes takaisin. Ihan mahtavaa verrattuna netin hakuammuntaan. Vaan niin säälittävän harvinaista, ettei tämmöinen erakko voi sen varaan laskea.

Niinä päivinä, jolloin olen ottanut lomaa tuosta kalastelusta, olen yrittänyt tunnustella, voinko paremmin, jos jätän koko leikin rauhaan. Mutta edelleen tuntuu siltä, että tämä viikonloppujen viettäminen omasta rauhastaan nauttien on kyllä nähty. Ehdin vähän aikaa maistaa sitä, miltä tuntuikaan viettää iltaa jonkun kanssa kainalossa hupattaen, nuuhkia ihoa, tehdä ruokaa yhdessä. Sitä oikeaa kolinaa etsien tuota läheisyyttä voisi aivan hyvin harjoitella sovituskappaleidenkin kanssa. Enhän minä edes tiedä, miten tässä iässä enää rakastutaan: ties vaikka se semiookoon kanssa hengaaminen sopisi minulle sittenkin nyt paremmin.

4 kommenttia:

  1. Samassa veneessä ollaan..mulla tosin on se yksi vakitreffi tuolla Turun suunnalla, mutta kun en oikein ole varma juuri siitä, että onko ok hyvä tarpeeksi minulle? Kesällä, vielä erotuskissani, tein listan adjektiiveja ihannemiehestäni. Muutama päivä sitten hymyillen luin tuon lista uudelleen ja vertasin vaatimuksiani tähän vakitreffiini. Listan kaikki kohdat täyttyivät tanssitaitoa lukuun ottamatta! Mitä vielä haluan? Mitä tässä ihmettelen? Riittääkö mikään enää minulle? Onko rakastuminen tällaista keski-ikäisenä...että se tuleekin hiljaa hiipien? Olen ihan pihalla välillä omien tunteitteni ja ajatusteni kanssa...kun en toisaalta jaksaisi tuota nettideittailumaailmaakaan. Vai olenko vielä keskellä eromyllerrystä ja pitäisikö minun olla ihan yksin jonkin aikaa...mutta kun se on niin kiva välillä olla jonkun kainalossa ja tehdä juuri niitä ihan tavallisia asioita yhdessä. Kai tämä elämä joskus tästä selkiytyy..toivottavasti! Hyvää ensimmäistä adventtia sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän oli sitten toimiva lista ainakin sillä hetkellä :)

      Ehkä sitä voisi olla armollinen itselleen ja suoda mahdollisuus kokeilla, miltä parisuhteen rakentaminen tämän ihmisen kanssa tuntuu, ilman paineita siitä, että sen olisi välttämättä oltava juuri Se Suuri Jatko-osa omaa elämäntarinaansa?

      Mutta tosiaan, se mitä kumppanilta odottaa ja edellyttää on todella ainakin minulle todella vaikea määritellä. Hyvä pari olisi sellainen, joka aidosti välittää minusta ja jonka kanssa minulla olisi hyvä olla. Joka osaa hymyillä maailmalle ja suhtautua sen tarjontaan positiivisesti. On kiltti. On sitä karismaksi nimeämääni kipinääkin. Mutta tällä listauksella kun lähtee nettisaitille seikkailemaan, niin saa kyllä varautua siihen, ettei täsmäosumia löydy helposti rastittamalla pari ruutua :)

      Poista
  2. Totta..pitäisi antaa mahdollisuus, kun sitä kerran tarjotaan. Helpompi taitaa olla määritellä millaisia ominaisuuksia ei halua tulevalla kumppanilla olevan :) Entinen mies ainakin osasi aktivoida minussa jatkuvasti niitä omia tunnelukkojani, joita nyt yritän työstää ja ymmärtää. Täsmäosumia on tosiaan harvassa tuolla virtuaalimaailmassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se negatiivinen lista syntyy toki helpommin. Kumma juttu :)
      Toivottavasti täysosumatkin osuvat joskus kohdalle.

      Poista