torstai 26. marraskuuta 2015

What would Joan Holloway Do?


Ikisuosikkisarjani Mad Menin lempihahmoni Joan Holloway/Harrisin sanomisista on räätälöity deittailuohjeet.


10 Things Joan Holloway Would Say About Dating


Hupaisaa ainakin niille, jotka tuntevat sarjan ja Joanin. Tai no, ovathan nuo vähän väkisin väännettyjä, mutta joukossa on helmiäkin. Tuo kuvassa oleva lainaus oli se, jota lähdin kuukkelista etsimään.
Peggyn vastauskin tähän oli hymyilyttävä: "Someone dumped you?" Niinpä. Jos Joan Holloway on joskus jätetty, onko ihme että me tavalliset maatiaisetkin koemme saman :)

Sarjan kirjoittajista suurin osa oli naisia. Siinä on minusta osasyy sille, että siinä on usein onnistuttu kuvaamaan kiteytetysti ihmisenä elämisen kipupisteitä vanhemmuudesta, suhteista omaan perheeseen, työelämästä, aikuisen elämän kipupisteistä, itsensä etsimisestä sun muusta tarkkanäköisesti ja hienovaraisesti, tarpeen vaatiessa lekaakin heiluttaen.

---
Fenix haastoi tässä taannoin muitakin kirjoittamaan rakkaudesta. Vaikea aihe, jonka käsittelyyn ei taida yksi ihmiselämä riittää. Yritän ehkä raapustaa aiheesta jotain viikonloppuna. Aikaakin ehkä on nyt kun ei ole  treffejäkään tiedossa.

2 kommenttia:

  1. Jippii! Hankala aihe, mutta jään silti odottamaan älykästä pohdiskeluasi. Palataan...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, aihe on niin liukas, karkaileva ja omaan napaan osuva, että paras vain pitää aita matalana ja odotukset maltillisina :)

      Poista