keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulumieli?

Mietin tässä, että olenko tullut pyyhkineeksi joulun nyt kokonaan pois sisäisestä kalenteristani. Hyvä kun muistin lahjat hankkia, nekin viime tingassa. Kortit postitin tänään, taitavat ehtiä vasta välipäivinä perille. Onkohan tämä tietoista vai alitajuista? En jotenkin millään ole saanut päähäni, että tässä olisi aatto ihan kohta. Tänään on edessä pitkä ajomatka kohti äidin lihapatoja, kai tässä pakatakin pitäisi, että ehtii töistä tultua tien päälle.

Tämä on toinen joulu ilman sormuksia, ensimmäinen virallisesti eronneena. Viime joulun vietin silloin vielä yhdessä entisen kanssa, mutta ei siinä kyllä mitään juhlittu; se aika käytettiin ihan raa'asti muuttoon. Sitten poistuin tapaninpäivän aamuna talosta, matkustin äidin luo ja sieltä palasin uuteen kotiin, uuteen elämään. En oikein osaa mieltää tätä ensimmäiseksi yksinäiseksi jouluksi: ensimmäinen epäjoulu oli vuosi sitten, vaikka vietinkin sen vielä entisen kanssa. Jo vuosi sitten kirjoittelin joulukortit vain omalla nimelläni. Jotenkin minä lasken tämän jo toiseksi yksinäiseksi joulukseni.

Olen kuitenkin juuri nyt hyvällä tuulella. Paketoimme kissan kanssa lahjoja (kaveri osallistuu siihen aina hyvin pontevasti). Sain muutaman ihmisen hymyilemään tänään jutuilleni. Ehdin joulumarkkinoille ja sain hörsittyä yhden glögin. Nyt rallattelen täällä pakettikassin ääressä.

Ei kun hetkinen, mikäs se tuossa sittenkin vilahti. Oliko se joulumieli? Hyvää joulua kaikille!



4 kommenttia:

  1. Joulumielihän se, tietenkin. Hyvää Joulua!

    VastaaPoista
  2. Heiii...ihanaa rentoa Joulua <3 alkaa se joulumieli tännekin hiipiä pikku hiljaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu, että sielläkin se joulumieli löytyi :) Hyvää joulua!

      Poista