keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Niin mikä jarru?

Kun raskaat vankkurit tönäisee ihan vain kevyesti loivaan alamäkeen, niiden vauhti yltyy jonkin ajan kuluttua kovaksi, ellei kukaan löydä jarrua tai tie muutu taas ylämäkiosuudeksi.

Pallottelen asunnonhakukoneita, deittisaitteja, lainahakemuksia, matkakohteita ja hotellivaihtoehtoja selaimessani ja tuntuu siltä, ettei tämä valintojen teko lopu koskaan. Talvitakki? Uusi kampaaja? Tulevan kämpän sisutus? Violetti vai punainen mekko pikkujoulukauden rientoihin? Mitä panna päälleen treffeille?

Mihin vielä tarvitaan harkiten tehtyä painavaa valintaa?

Katsoin äskettäin sen Frendien jakson, jossa Phoebe deittailee kahden kundin kanssa yhtä aikaa, ja soppahan siitä syntyi. Miten näitä tilanteita vältetään nopean nettiviestittelyn aikana? Vähän aikaa sitten tuntui siltä, että kaikki on niin höyhenenkepeää, ettei sarjadeittailullakaan nyt ole niin väliä. Mutta nyt alkaa kaksi aivan täysin erilaista tapausta kiinnostaa hiukan toisella tasolla, ja painiskelen jo ennen ensimmäistäkään tapaamista valinnan kanssa: mitä jos tapaamisen jälkeen nämä tyypit edelleen tuntuvat hyviltä juuri niin mahdottoman erilaisina kuin ovat? What would Lady Mary Crawley do? Ai niin, senhän me tiedämme jo.

Ei ole helppoa, kun on liian villi mielikuvitus, joka käy kierroksilla jo ennen kuin mitään tapahtuu. Ja joka huomioi vielä syvällä, syvällä mielen sopukoissa elelevät jokerivaihtoehdotkin.

Jospas sitä yrittäisi vain keskittyä olennaiseen. Mieh Asuntoihin.

3 kommenttia:

  1. Tapaa ne ja mieti vasta sitten :). Niiiiiiiiiiiiiiin monta kertaa hyvin kehittynyt mielikuva ei ollutkaan vastannut todellisuutta kun ollaan tavattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä tietysti yritetään mennä. Odottaa, että reaalimaailma ratkaisee ongelman ja toivoa, ettei käytännön toteutus mene sivuraiteille.

      Poista
  2. Ihania asuntoja, ai että. Ja miehetkin ovat sievästi järjestyksessä :)

    VastaaPoista