tiistai 29. syyskuuta 2015

Ihana energinen syksy

Tämä viimeinen viikko on ollut niin lentävä ja kaikenlaista hyvää, rikasta, rakasta, onnekasta kuplintaa täynnä, ettei oikein tiedä miten päin olisi. Aurinkoinen ja lämmin syksy, rakkaat ihanat ystävät, hyvä ruoka, kulttuuria (no, kuitenkin vain tyydyttävä setti tällä kertaa), virkeä joogapaja ja asanoiden mutkat, vapaus liikkua laina-auton myötä, jännittävien iltojen kutkuttava odottelu, tulevan viikonlopun retket. Työtkään eivät pahasti pääse tuottamaan säröääniään elooni.

Nyt on taas yksi rattaanpyörähdys kohti omaa elämää lähempänä. Vähän saa vielä jännittää, mutta olen toiveikas. Talokauppa on herkkä asia. Voi kun tästäkin tulisi totta.

Olkoon väistämätön liukuni tästä pirskahtelevasta ilosta takaisin arkeen helläkätinen ja hidas, hallittu liito. Mutta en panisi pahakseni, vaikka tämä kuplinta jatkuisi vielä jokusen hetken. On hyvä olla.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla! Iloa, iloa aina vaan elämääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aiheita on ainakin hetkeksi tarjolla: talokauppa on nyt pulkassa, ja rakkaalla paikalla kohta uudet arvoisensa omistajat. Siinä on jo riittävästi aihetta nostaa malja elämälle!

      Poista
  2. :-) tulin hyvällä tuulelle sun postauksesta! Talokauppaa minäkin tässä toivon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi toivottavasti tärppää teilläkin. Meillä tuli hiukan takapakkiakin (herkkää tämä suurten päätösten teko), mutta ei tämä viikko vieläkään ole lakannut ilahduttamasta.

      Poista