sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Ensimmäisiä kertoja

Edessäni on hermostuneesti naurahteleva nappisilmä. Mukava ja mielikuvia vastaava heppu, vaikka viestittelymme ennen tapaamista oli aika niukkaa johtuen kaverin työkuormasta ja ehkä tottumattomuudestakin. Paljastui nimittäin, että oli hänen ensitreffinsä eron jälkeen, vaikka hänen erostaan oli kulunut pidempi aika kuin minulla.

Edellinen tapaamani match oli treffien päätteeksi valistanut minua siitä, ettei tinder-paritusta nyt niin vakavasti voi ottaa, sehän on sellaista kevyttä tapailua varten vain. Viihdettä. Kuka nyt tinder-matchejä voisi ottaa vakavasti. No, hän ei sitten parisuhdetta etsinytkään, kuinkas muuten.

Mutta siinä se nappisilmä istuu ja selvästi vähän hermoilee, polo. Hänelle tämä ainakin on totta. Tuli melkein suorituspaineita: tästä pitäisi nyt kokeneempana luoda mukava ja rohkaiseva kokemus, vaikka meistä ei paria liimattaisikaan. Jollain tapaa tunsin olevani vähän vastuussa hänen ensiaskeleistaan. Ja vaikka edelleen itse ihmettelen, miten treffit suoritetaan puhtaasti, niin tässä sitä vain sai kokeneempana kaivella jutustelutaitojaan, kun kaksi introverttia istutetaan hymyilemään vastakkain.

Selvisimme kai molemmat kunnialla. Kokemus tämäkin kaikkien rutinoituneiden ja vähän kyynistyneiden sarjadeittailijoiden jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti