torstai 18. kesäkuuta 2015

Matkalla

Kesäkuun lentolaukkujakso puolessa välissä, enää kotimaan osuus jäljellä.

Olen tänäänkin tehnyt itselleni uusia asioita. Olen mm. ajanut auton, jonka mittarissa oli kilometrejä alle 1000 ja vielä sileä musta pelti, yksin Helsingin ytimestä pahimpaan ruuhka-aikaan Kallioon ja sieltä turvaan. Mutkitellen parin eiku-kierroksen kautta, mutta kumminkin onnistuneesti. Pakin käyttöohje piti katsoa manuaalista; että oli noloa. Siinä nyt vain sattui olemaan minulle uusi jippo, jota ei katuparkkia yrittäessä tullut mieleen kokeilla. Mutta rattia tuo totteli kuten muutkin alle sattuneet menopelit. Maantie kutsuu.

"Kesä."
Kalsarit, pipo ja kumpparit on pakattu. Uskaliaasti viimeinen isku kauppoihin tehdään vasta huomenna, mutta sitten nokka maakuntiin eronneiden, karanneiden, kainaloisten, hylättyjen, bonuslapsosten ja -mummojen ynnä uusonnisten sekametelisoppaan ihmettelemään elämän monimuotoisuutta. Kuohari on kylmässä ja uikkarit toiveikkaasti mukana.

Hyvää juhannusta!



2 kommenttia:

  1. Hyvää ja mukavaa juhannusta myös sinulle

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! Vastoin odotuksia täällä pönden viheriäisillä niityillä olemme hämmästelleet aurinkoista paahdetta ja raukeaa helteen tapaista oloa. Ehkä on oikeastikin vähän kesä.

    VastaaPoista