maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kesäliikutus

En minä ihmettele, että niin monet haluavat jäädä juhannuksesta alkaen lomalle, vaikka oikeat kesäkelit tulevat yleensä myöhemmin. Hyvin vietetystä sateisestakin jussista saa loistavan lennokkaan lähdön kellottomaan vapaiden kesäniittyjen aikaan, josta olisi niin luontevaa jatkaa sinne minne nenä ja kesämekon helmat sattuvat vetämään.

Oma lomani on vielä kaukainen piste horisontissa, joten joudun riipimään unirytminsä ojaan viskanneen kesävarsan sieluni irti ja opettelemaan taas heräämään aamutuimaan kuten kunnon kuukausipalkollisen kuuluukin. Jopa rutiineita rakastava vanha kissani protestoi aamuherätystä tänään.

Ihanan laiskasti meni viikonloppu, laulaen, nauraen ja seurassa nautiskellen. Itkuksi muuttui siinä vaiheessa, kun puolituntematon, minuun nyt oikeastaan uudestaan sinkkuna tutustunut tyyppi suorasukaisesti kuvaili minut siinä maailmojasyleilevässä kesätunnelmassa hienoksi tyypiksi. Että tämmöinen seuranarka introhiiri kelpaa riemulliseen juhlapopulaan ihan näin omana itsenä, se oli kuulkaa hyvä kuulla. Etenkin kun olin juuri ennen juhannusta jälleen käynyt vähän turhan keskustelun entisen kanssa siitä, miten kaikki meni pieleen ja tuntenut itseni taas aivan masentavan latteaksi. Tuli ihan liikutus. Kiitos maailma, tästä on hyvä jatkaa.

5 kommenttia:

  1. Ulkopuolisen positiivinen palauta saa ihmeitä aikaan, silloin kun se vielä tulee niin ettei sitä osaa odottaa. Mukava lukea, että aurinko paistaa ja asiat menevät oikeaan suuntaan, vaikka välillä tulee vähän haastavampia hetkiä. Mikä on aivan luonnollista ja normaalia.

    VastaaPoista
  2. Kesä tuntuu kieltämättä nyt erityisen kepeältä. Oikein odotan terassikelejä ja aurinkorasvan tuoksua merituulessa hyvässä seurassa.

    VastaaPoista
  3. Ja listaan kun vielä lisää hyvät eväät niin päivä ranalla on täydellinen :)

    VastaaPoista
  4. Totta, hyvät eväät kuuluvat ehdottomasti mukaan. Pelastavat vähän varmaankin päivän.

    VastaaPoista
  5. Eväät kasaan ja rannalle. Tosin nyt kun satelee vettä niin väliin jää :)

    VastaaPoista